AKCIJA - Hypertherm Powermax ručne plazme

AKCIJA - Hypertherm Powermax ručne plazme

17.02.2021.

AKCIJA NA HYPERTHERM POWERMAX RUČNE PLAZME

Powermax30 AIR
Mala veličina i težina novog Powermax30® AIR plazma uređaja, s ugrađenim unutarnjim kompresorom, čini ga izuzetnim prijenosnim sustavom koji omogućuje rezanje metala bilo gdje, gdje je dostupan monofazni priključak. Jednostavno ga priključite, pričvrstite kliješta mase i spremni ste za rezanje. Unutarnji kompresor eliminira potrebu za vanjskim kompresorom zraka i filterom za rad s plazma sustavom. Velike brzine rezanja i vrhunska kvaliteta rezanja Powermax plazme omogućuje brže završavanje poslova.

Redovna cijena: 20.738,00 kn
Akcijska cijena: 14.400,00 kn

Powermax30 XP
Powermax30® XP omogućuje ostvarivanje visokih performansi u malom, prijenosnom paketu. Sa svojim jedinstvenim dizajnom dva u jedan, sustav pruža veliku sposobnost rezanja metala velike debljine, kao i preciznog i finog reza na debljinama do 3 mm pomoću
FineCut® dijelova koji su specijalno dizajnirani upravo za tu namjenu. Svestrani sustav od 30 amp koristi zrak ili dušik za rezanje električki vodljivih metala poput ugljičnog čelika, nehrđajućeg čelika ili aluminija.

Redovna cijena: 16.116,41
Akcijska cijena: 11.194,00 kn

Powermax45 XP
Najprodavaniji plazma sustav, sada je još bolji. Powermax45 XP nudi poboljšane performanse u odnosu na Powermax45 s povećanim kapacitetom rezanja, bržim rezanjem i automatskim podešavanjem plina za jednostavno postavljanje i rad. Novi Duramax ® Lock gorionici i potrošni materijal podržavaju ručno i strojno rezanje šireg raspona debljina metala, precizno žljebljenje i maksimalno uklanjanje metala žljebljenjem i označavanje dijelova za pripremu zavara, bušenja ili savijanja.

Redovna cijena: 24.095,61 kn
Akcijska cijena: 16.845,00 kn

Powermax65
Profesionalni plazma sustav za rezanje i žljebljenje, omogućuje ručno rezanje čelika do 20 mm i probijanje do 16mm. Powermax65® je svestran plazma sustav za rezanje i žljebljenje u zahtjevnim okruženjima. Dizajniran za maksimiziranje radnog vremena i produktivnosti, sustav nudi najnovije tehnološke inovacije, kao što je Smart Sense TM tehnologija za automatsko podešavanje tlaka plina. S raznim opcijama Duramax TM gorionika, operateri mogu jednostavno odabrati pravilan alat za posao: rezanje ili žljebljenje, prijenosna automatizacija, strojno rezanje i robotsko rezanje ili žljebljenje.

Redovna cijena: 33.970,86 kn
Akcijska cijena: 23.909,00 kn

Powermax85
Profesionalni plazma sustav za rezanje žljebljenje. Ručno rezanje čelika do 25 mm i probijanje do 20mm. Plazma izvor za rezanje čelika 25 mm, Powermax85® ima iste značajke i opcije kao i Powermax65®, ali s više snage izlazne struje od 85 ampera. Dizajniran kako bi se povećala iskoristivost i produktivnost, sustav nudi najnovije tehnološke inovacije, kao što je tehnologija Smart Sense ™ za automatsko podešavanje tlaka plina. Uz raznovrsne Duramax ™ gorionike, operateri mogu jednostavno odabrati pravi alat za svaki posao:
ručno rezanje ili žljebljenje, prijenosna automatizacija, CNC rezanje i robotsko rezanje ili žljebljenje.

Redovna cijena : 45.031,14 kn
Akcijska cijena: 31.789,00 kn

Powermax105
Profesionalni plazma sustav za rezanje i žljebljenje. Ručno rezanje čelika do 32 mm i probijanje do 22mm. Plazma izvor Powermax105® ima intermitenciju i performanse potrebne za rezanje i žljebljenje u teškoj industriji. Pruža vrhunske mogućnosti rezanja na metalima debljine do 32 mm. Powermax105® također nudi najnovije tehnološke inovacije, kao što je tehnologija Smart Sense ™ koja automatski podešava tlak plina. Sedam Duramax ™ gorionika pružaju raznovrsnost u ručnom rezanju, prijenosnoj automatizaciji, CNC rezanju, robotskom rezanju i žljebljenju.

Redovna cijena: 58.856,49 kn
Akcijska cijena: 41.570,00 kn